0

Купуй раніше - плати менше! Знижка -30% на все насіння!

Покупай раньше - плати меньше! Скидка -30% на все семена!
Відкриваємо насіннєвий сезон разом - у нас знижки на будь-яку пачку -30%!

Вчасна покупка насіння - це економія часу та грошей, дружні сходи та багатий урожай!

Чи доводилося Вам колись сіяти насіння на розсаду? Це вам не звичайна рутина, а захопливий та інтригуючий процес. Хіба не чудово споглядати диво проростання насінини - коли маленька зернинка пробиває зеленим, ще слабким стебельцем чорний ґрунт? Підрісши, вашими дбайливими руками вона буде перенесена під відкрите небо, де міцнітиме, купаючись в яскравих променях сонця. А згодом перетвориться в розкішно-квітучу петунію, плетисту декоративну іпомею чи тендітну еустому.

Щоб розсадний сезон видався дійсно вдалим - почніть відкривати його вже в грудні:

  • Проведіть інвентиризацію існуючих запасів, обов’язково перевірте, щоб у насіння не закінчився термін придатності.
  • Продумайте, яких видів квітів або овочів вам не вистачає.
  • Ознайомтеся з асортиментом магазинів - кожного року з’являються нові сорти і гібриди. Можливо, ваш улюблений сорт квітки став ще яскравішим або смачнючий, однак примхливий овоч перевтілився у стійкий гібрид?
  • Зручні ємності, торф’яні таблетки, фітолампи, інструменти для посадки та пікірування розсади – передивіться чи достатньо у вас подібного інвентарю.
Коли біля всіх пунктів буде стояти галочка «виконано», тоді вирощування розсади точно розпочнеться кайфово.

Чому ще варто купити насіння в грудні?

  • Деякі овочі та квіти мають тривалий вегетаційний період, тому їх висівають на розсаду уже з грудня - лобелія, деякі сорти петунії, еустома, пеларгонія, баклажани, перці, капуста, томати та інші. Дана інформація буде зазначена в характеристиках товару та на упаковці.
  • Насіння деяких багаторічних рослин потребують проведення стратифікації (загартовування холодом протягом декількох тижнів або навіть місяців) – аквілегія, вербена, багаторічна маргаритка, целозія та деякі культури, насіння яких окутане твердою оболонкою.
  • В грудні саме час купувати насіння вітамінної та корисної мікрозелені. Зима багата на відпочинок та водночас скупа на вітаміни, тож вирощені на підвіконні крес-салат, пікантна гірчичка, запашна руккола та поживний базилік врятують ваш організм від зимового авітамінозу.
  • Економні ціни. Як показує практика, ближче до кінця зими, коли почнеться «розсадна гарячка» - ціни також не стоятимуть на місці - з підвищенням попиту і вони почнуть зростати. Зараз же в інтернет-магазині Світ Рослин ви можете купити насіння квітів та овочів зі знижкою -30%!

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє в роздрібній мережі магазинів Світ Рослин та інтернет-магазині svitroslyn.ua до 31.12.2019 або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром. Знижка не поширюється на товари з позначкою "Спецціна" та насіння в профупаковці.

19.12.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.