0

Саджанці троянд -20%

Саженцы роз -20%

Сад - це відображення садівника, його душі та характеру. І зробити його найкрасивішим, завдання не з простих, але ми вам у цьому допоможемо! Справжньою королевою будь-якої клумби є троянда, і не просто так, адже вона зачаровує своїми витонченими формами, яскравим забарвленням і неймовірним ароматом. І щоб ви могли виростити таку королеву, ми підготували знижки на найкращі сорти троянд!

 Найкращі сорти троянд зі знижкою -20%

Троянди флорибунда одні з найулюбленіших серед квітникарів, адже вони дуже цінуються за тривале та рясне цвітіння протягом усього сезону. Вони не мають сильного запаху, але зачаровують яскравістю забарвлення. Ці троянди невибагливі у догляді, оскільки мають гарну стійкість до захворювань і морозів.

Плетисті троянди - це казка літнього саду, адже просто неможливо відірвати око від пергол і арок, увитих гнучкими пагонами з пишним розсипом розкішних троянд. Вони красиво виглядають біля парканів, стін альтанок та дачних будиночків. Тому якщо ви вже у фантазіях розмістили плетисту троянду та створили неймовірну ландшафтну композицію, тоді скоріше вибирайте сорти троянд, які заполонили ваше серце та душу!

Поліантові троянди - це найпишніші троянди! Кущ повністю усипаний суцвіттями, які радують тривалим цвітінням протягом усього літа і до заморозків. Особливість сорту також полягає у відсутності шипів, що дозволяє прикрашати будь-які ділянки, не побоюючись, що хтось, особливо діти, можуть поранитися. Троянди також не бояться тіні і невибагливі у догляді. Тому, якщо ви завжди мріяли про кущ густо посипаний квітами від низу до самої верхівки, тоді ці сорти для вас!

Ґрунтопокривні троянди закохують із першого цвітіння. Вони є розлогими невисокими чагарниками, що утворюють густий щільний килим, на яких неможливо надивитися. Вони відрізняються рясним цвітінням з весни до заморозків та простотою у вирощуванні. У дизайні садового ландшафту вони ідеальні для декорування пологих схилів та створення невисоких рослинних бордюрів уздовж доріжок. Висаджені у вазонах або на піднятих клумбах, стелючі троянди, виглядають особливо ефектно за рахунок ніжно звисаючих гілок, усіяних шапками суцвіть.

Акція діє з 13.09 до 19.09 2022 р.!


13.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.