0

Знижка -25 % на насіння капусти, томатів та айстр

Скидка -25 % на семена капусты, томатов и астр

Січень – ідеальний місяць, щоб купувати насіння. Адже час плине швидко. А зараз ви можете скористатися чудовою акцією!

З 9 по 31 січня діє знижка -25 % на насіння капусти, томатів та айстр!


Капуста – один із найпоширеніших, найулюбленіших та найкорисніших овочів у нашій культурі. Білокачанна, червонокачанна, пекінська, цвітна, брюссельська, броколі… В магазині «Світ Рослин» ви можете придбати будь-який сорт.

Ранню капусту висівають на початку березня. Обов’язково використовують розсадний метод. Пізні сорти можна сіяти відразу у відкритий ґрунт, краще це робити в квітні, коли земля достатньо прогріється.

Ми пропонуємо лише якісне насіння, яке дасть відмінний результат. Скористайтеся акцією – це дійсно дуже вигідно.


Томат – обов’язковий овоч на більшості городів. Величезна кількість сортів дозволяє знайти ідеальний смак, розмір, колір та термін дозрівання.

Якщо є можливість додатково освітити помідори в теплиці, то насіння для розсади висаджують вже в січні. Але частіше чекають ще декілька тижнів, поки світловий день не збільшиться. Високі томати сіють в останні дні лютого або на початку березня. Низько та середньорослі – в другій половині березня та в перший тиждень квітня.

Запасатися посадковим матеріалом рекомендується завчасно, оскільки різні сорти варто висаджувати в різний час. Якщо вам потрібна допомога у виборі помідорів, зв’яжіться з нами за номером +38 (067) 463-08-80. Наш спеціаліст буде радий надати консультацію.


Айстра – квітка з яскравим характером. Висаджують її через розсаду або прямо у відкритий ґрунт, якщо він прогрівся до 10 °C. Ранні сорти сіють з кінця березня, пізні – у квітні-травні. Розцвітає айстра через 90-130 днів після висівання залежно від сорту. Квітка тішить око з початку літа і до кінця осені. Варто лиш купити декілька її різновидів – і ваш сад заграє різними барвами.

Цікавий варіант посадки айстри – під зиму. Насіння висівають в підмерзлу землю. Воно не встигає прорости, проте виробляє своєрідний імунітет до холоду. Айстра розквітне пізніше звичайного, але буде міцною і здоровою.


*Акція -25 % на насіння капусти, томатів та айстр діє з 09.01 до 31.01.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


09.01.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.