0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Любите гриби? Тоді вам до нас, у нас не лише найкращі міцелії та низькі ціни, але й можете отримати професійну консультацію щодо вирощування грибів! Потрібні фунгіциди та біопрепарати?! Вам також до нас, широкий асортимент та гарні знижки гарантовані! Не знаєте, як позбутися гризунів та очистити льох від грибкових та бактеріальних збудників хвороб?! Все вірно, вам теж до нас, адже у нас найкращі родентициди за доступними цінами! Вам завжди тільки до нас, адже у нас актуальні товари завжди з величезними знижками, щоби ви могли подбати про свою ділянку!

З 17 по 30 серпня 2022 року діє знижка до -20% на актуальні товари для дачної ділянки

  • Ексклюзивні міцелії грибів -20%. Рідкісні види грибів, які не лише смачні, а й корисні, використовуються в кулінарних, медичних та косметологічних цілях, тепер просто можуть рости на вашій ділянці!

  • Популярні міцелії грибів -15%. Білі гриби, гливи, підберезники, печериці, лисички, польські гриби, опеньки, маслюки та інші міцелії грибів, можете виростити у себе на ділянці. У вас є можливість круглий рік насолоджуватися смачними грибними стравами з чудовим ароматом. Це просто рай для будь-якого грибника!

  • Вар садовий 200 г -20%. Засіб, який має бути у кожного садівника, який дбає про свій сад! Застосовується для загоєння ран плодових і декоративних дерев, що завдаються щепленням та обрізанням гілок, сонячними опіками та ін. травмами нанесених дереву.

  • Препарат Смерть щурам №1 -20%. Тістоподібна приманка з трагічними наслідками для мишей та щурів, адже після неї гризуни починають відчувати задуху, залишають свої нори та гинуть протягом тижня. Наступного разу гризуни добре подумають перед тим, як поселятися у ваших приміщеннях!

  • Зерно від мишей та щурів Bros 100 г -15%. Якщо ви хочете покінчити швидко з гризунами в житлових або промислових приміщеннях, то цей засіб варто спробувати! Препарат високоефективний, його прояв помітний через 4-5 днів, коли гризуни остаточно загинуть.

  • Біофунгіцид Фітоспоринова паста 200 г -15%. Один з найпопулярніших біофунгіцидів, який використовується для захисту рослин від грибків, інфекцій та бактерій. Застосовується для всіх овочевих, квіткових та кімнатних культур.

  • Фунгіцид Квадріс 6 мл -15%. Якщо ви шукали ефективний препарат, який легко впорається з фітофторозом, борошнистою росою, хибною борошнистою росою, плямистістю, антрактозом, альтернаріозом та іншими захворюваннями, то він точно має бути у вашій садовій аптечці!

  • Біопрепарат Актофіт 100мл -15%. Препарат на основі живих мікроорганізмів, який захистить ваші рослини від всіляких шкідників таких, як попелиця, кліщі, колорадський жук, плодожерка, яблучна міль і т.д. на овочевих, плодово-ягідних та квіткових культурах!

  • Шашка Вулкан для погребів -15%. Ідеальний засіб для очищення підвалів, льохів, складів, сараїв та інших приміщень від грибкових та бактеріальних збудників хвороб, а також застосовується для відлякування комах, гризунів, кліщів перед закладкою врожаю на зберігання.


17.08.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.