0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Червень — місяць іспитів, зокрема і для садівників. Адже від того, як ми піклуємося про рослини зараз залежить майбутній врожай.

Спека, різкі зміни погоди, зливи — це підточує імунітет рослин, що робить їх вразливими до хвороб та нападів шкідників. А бур’яни тільки й чекають на ослаблення культурних красунь, щоби заполонити більше територій.

С 23.06 по 29.06 действует скидка до -20% на средства защиты растений

Фунгіцид Фундазол 15 г — використовується для профілактики й лікування захворювань квіткових, декоративно-листяних і плодово-ягідних культур. Ефективний проти борошнистої роси, снігової плісняви, антракнозу, церкоспорельозу, фузаріозу, кореневої гнилі, сірої гнилі та ін.

Фунгіцид Садовий бальзам Voks 200 г — безпечно захистить рослини від механічних пошкоджень — невдалих зрізів, травм, нанесених гризунами та комахами. Бальзам на основі бджолиного воску та прополісу вбереже ушкоджене місце рослини від інфекцій, посухи, надмірної вологи.

Інсектицид Прованто Майт 5 мл — кращий захист від різних видів павутинних кліщів. Нищить шкідників на всіх стадіях розвитку. Застосовується для обробки овочевих та плодово-ягідних культур — яблунь та груш, огірків та баклажанів.

Інсектицид Турбо Престо 3 мл — універсальне рішення для знешкодження багатьох видів шкідників — колорадські жуки, трипси, тля, листвійки та багато інших. Починає діяти вже в момент обробки, захищає рослини до 30 днів.

Зерно від мишей та щурів Bros 100 г — привабить гризунів смачним запахом та допоможе від них позбутися вже через 4–5 днів. Безпечне для домашніх тварин.

Гербіцид Напалм 100 мл — препарат системної дії, який допоможе подолати остогидлі бур’яни. Пирій повзучий, берізка польова, осот рожевий, хвощ польовий — здавалося б мертвою хваткою вчепилися в землю. Але після застосування Напалму про їх живуче та чіпке коріння можна забути вже через 14 днів.

Гербіцид Федерал 100 мл — призначений для боротьби з однорічними й багаторічними бур’янами всіх різновидів. Знищує навіть найлютіші бур’яни вже через 14–17 діб. Використовується на ділянках після збору врожаю або в місцях несільськогосподарського призначення, де треба позбутися небажаної рослинності.

Протруйник Тирана 15 мл — швидкодіючий засіб, застосовується для обробки насіння, картоплі або коріння саджанців. Ефективний проти шкідників (колорадський жук, дротяники, личинки капустянки та хрущів, попелиці, гусениці совки, трипси) та грибкових захворювань рослин. Має захисну дію до 37 днів.

Акція діє з 23.06.2022 до 29.06.2022 покваптеся поповнити аптечку корисними засобами вигідно!


23.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.