0

Товари тижня із вигідною ціною

Товары недели с выгодной ценой

Почався січень, саме час подумати, чи є у Вас все в запасі для вирощування розсади. Ми вам у цьому допоможемо! Інтернет-магазин «Світ рослин» підготував ТОП-3 товари для гарного врожаю.

З 18 по 24 січня 2022 року діє знижка до -20% на товари тижня.

  • Субстрат Флорін Розсада 10 л. -20% Високоякісна ґрунтосуміш, яка допоможе створити оптимальні умови для посіву насіння та вирощування розсади та інших кімнатних культур. Збалансований склад забезпечує здорове та активне зростання сходів, забезпечуючи їх усіма необхідними макро- та мікроелементами.

  • Фацелія 500 г. -20%Сидератна рослина, яка збагачує ґрунт киснем, оздоровлює його та захищає рослини від подальших хвороб. Фацелія легко бореться зі шкідниками, тому що приваблює до себе корисних комах, які знищують шкідливих.Парник 6 м -15%. Ідеальний пристрій для вирощування раннього врожаю. Вже готова конструкція, яка легко встановлюється, захищає від атмосферних опадів та весняних морозів, а також підтримує оптимальний волого- та повітрообмін.

  • Парник 6 м -15%. Ідеальний пристрій для вирощування раннього врожаю. Вже готова конструкція, яка легко встановлюється, захищає від атмосферних опадів та весняних морозів, а також підтримує оптимальний волого- та повітрообмін.

18.01.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.