0

Яблучний Спас для вас знижок запас. До -20% на актуальні товари сезону!

Яблочный Спас для вас скидок запас. До -20% на актуальные товары сезона!

Всі садівники, пасічники та завбачливі городники встигніть скористатися передосінніми знижками на найактуальніші товари! До -20% на саджанці яблунь, найкраще добриво для осінньої підгодівлі, побілку для дерев і більш, ніж на 100 товарів для бджолярів! Тільки до 26 серпня включно!

Скидки на саженцы плодовых деревеьевПрийшов яблучний Спас - світле свято, воно просякнуте запахом свіжих яблук, які до цього часу налилися соковитим медовим смаком. Воно веде за собою череду приємних клопотів по збору врожаю, заготівлі останніх медових запасів, підготовці пасіки до зими. А ще це ідеальний час для посадки саджанців і внесення осінніх підгодівель, що допоможе рослинам краще приготуватися до зими і пережити холодну пору.

Яблучний Спас для вас знижок запас - тому, починаючи з сьогоднішнього дня діють знижки до -20% на товари, які допоможуть вам підготуватися до зими і забезпечити себе багатим яблучним урожаєм до наступних спасівських днів!

  • До -20% на саджанці яблунь, груш, персиків плодові дерева різних термінів дозрівання, смакових відтінків, які зможуть задовольнити рецептори навіть вибагливих гурманів. Давно відомі і улюблені більшістю сорти і новинки селекції, які зможуть здивувати незвичайною м'якоттю. І всі вони зі знижкою -20%!
  • До -15% на товари для побілки дерев щоб по осені збирати щедрий урожай, піклуватися про дерева потрібно починаючи з ранньої весни. Перше, що потрібно зробити - захистити стовбури від перепадів температур, сонячних опіків і шкідників, що прокидаються по весні. Запасайтеся побілкою заздалегідь з вигодою до -15%, а навесні будьте в усі озброєння.
  • -15% на найактуальніше осіннє добриво Екоплант найкраще добриво для того, щоб підготувати плодовий сад або газон до зими.
  • Спеціально до Дня Пасічника знижка -10% на понад 100 товарів для бджільництва - товари, покликані допомогти і полегшити щоденну працю пасічника, яка приносить найсолодший, квітково-ароматний і такий корисний мед.

Про себе не дбаєте, так хоч про кота подумайте)

Купить саженцы яблонь
Купить саженцы яблонь
Купить саженцы яблонь

 
До закінчення акції залишилося:



20.08.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.