0

Органічне землеробство. У нас є все необхідне

Тема органічного землеробства останнім часом набирає все більшої популярності. Чи можна мінімізувати внесення пестицидів та хімічних добрив в ґрунт і при цьому виростити хороший урожай? Можна! Якщо у Вас є бажання та трішки більше часу для городу. Обробка городу "не хімічними" препаратами дещо збільшує час і кількість обробок. 

Препарати від шкідників і хвороб 

Біоінсектициди купитиОтже, чим замінити препарати для обробки томатів від фітофтори? Є прекрасний біофунгіцид Мікосан, діюча речовина – гриби, які і боротимуться зі збудниками фітофтори. Мікосан – унікальний препарат, після обробки яким овочі можна вживати в їжу вже за добу.

Чи є альтернатива хімічним препаратам при обробці картоплі від колорадського жука? Є! Це біоінсектицид Актофіт, дуже ефективний препарат, після обробки овочі можна вживати вже за 48 годин. Від шкідників на капусті, від цибулевої мухи допоможе позбутися Тютюновий пил. Справжня знахідка для прихильників органічного землеробства! 

Як позбутися бур'янів? 

Плоскоріз Фокіна купитиБільшість городників користуються препаратами для знищення непотрібної рослинності в посадках культурних рослин. Альтернатива, звичайно, є – це Плоскоріз Фокіна. Маючи у себе в арсеналі садового інвентарю всього парочку плоскорізів (маленький, середній або великий), Ви зможете виконувати величезну кількість робіт по городу, при цьому з мінімальним навантаженням на спину, адже з плоскорізом не потрібно сильно нахилятися. Він ідеально зрізає бур'яни, розпушує землю, з його допомогою можна розбивати великі грудки землі після зими або робити канавки для висіву насіння. Треба обов'язково купити плоскоріз Фокіна – різниця в роботі зі звичайною сапою колосальна. Є ще один хороший спосіб захистити культурні рослини від бур'янів – замульчувати. Як мульчувальний матеріал використовуйте чорне агроволокно. Досвід показує, вирощування таким чином полуниці, наприклад, має цілий ряд переваг: 

  • захист від непотрібної рослинності; 

  • ягоди збирати одне задоволення, вони не брудняться в землі і не гниють від надлишку вологи. 

Чорне агроволокно

Добрива 

Як підвищити родючість ґрунту без внесення мінеральних добрив? Усе дуже просто, у якості наповнення ґрунту поживними елементами, потрібно використовувати сидерати. Їх всаджують після збору врожаю або ранньою весною. Вибір культур настільки величезний, що можна їх підібрати для будь-яких типів ґрунту. "Зелене" добриво (так ще називають сидерати) насичує ґрунт усіма необхідними макроелементами, покращують структуру ґрунту, роблячи її більш пухкою і повітропроникною, що позитивно позначається на зростанні та врожайності посаджених на це місце культур. А як бути з підживленням під час вегетації? Адже часто стартового добрива (в даному випадку посів сидератів) недостатньо. Для підживлення використовуйте органічні добрива Гумісол і Гуміпас, це витяжка з компосту. Гарний ефект для позакореневого підживлення дає використання добрив з мікроорганізмами, наприклад Байкалу

Здорового Вам врожаю! 

Сидерати купити

Купити плоскоріз Фокіна, Мікосан, Актофіт, Гумісол, Байкал, Тютюновий пил в інтернет-магазині і оформити доставку поштою по Україні: Київ, Полтава, Одеса, Херсон, Миколаїв, Дніпро, Харків, Житомир, Рівне, Львів, Луцьк, Хмельницький, Вінниця.

14.03.2017

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.